Functionaliteiten2018-07-18T07:55:33+02:00

Creëer responsive e-mails zonder HTML-kennis

  • Uitgebreid pakket met functionaliteiten

  • Gratis aan de slag tips

  • Uitermate geschikt voor de MKB’er

  • Eenvoudig om te zetten naar de uitgebreide Webpower versie

AAN DE SLAG

Webpower GO functionaliteiten overzicht

Drag & Drop editor

Responsive templates

Personaliseer je email

Content hergebruiken

Analyseer voor verzending

Contactbeheer zonder zorgen

Overzichtelijke rapportages

Taalopties

Maak kennis met de drag & drop editor
Onze drag & drop editor is een toegankelijke design oplossing die HTML kennis overbodig maakt. Sleep, kopieer en bewerk afbeeldingen en tekstblokken om in no-time je ideale mailing te maken. Mooi, flexibel en door iedereen binnen de organisatie te gebruiken.
 

Gratis responsive template

Responsive design

Alle e-mails die je maakt, zijn automatisch responsive en dus goed te lezen op alle apparaten. Een preview van de mobiele weergave bekijk je met één klik, zodat je zeker weet dat je e-mail goed overkomt bij je ontvanger. Responsive e-mails maken hoeft niet moeilijk te zijn!

Personaliseer je e-mail

Zorg ervoor dat elke ontvanger zijn eigen boodschap op het juiste moment ontvangt, zonder daarvoor extra content te hoeven creëren. Stel condities in zodat de content van een blok alleen wordt getoond aan de contactpersonen die aan de voorwaarde voldoen. Goed personaliseren draagt bij aan jouw conversie.

  • Toon persoonlijke en relevante content

  • Personaliseer je e-mail met databasevelden

  • Val op met persoonlijke content

Content hergebruiken

Tijd winnen om actuele content te verwerken? Importeer RSS-feeds om een nieuwsbericht of promotie van je website te verwerken. De afbeeldingen, teksten, links en prijzen worden automatisch overgenomen. Vanzelfsprekend kan je de inhoud nog controleren en aanpassen.

Analyseer voor verzending

Benieuwd of je geen link bent vergeten, je personalisatie klopt en of je afbeeldingen niet de MB’s van je ontvanger opsnoepen? Ook dat zie je in de editor zelf. De resultaten zie je in een apart tabblad zodat je dit kunt verbeteren voor verzending.

Contactbeheer zonder zorgen

Je contacten voeg je eenvoudig toe door deze in een paar klikken te importeren. Vervolgens zorgen wij voor de rest: wij handelen de afmelders, bouncers en inactieve e-mailadressen voor je af.

Overzichtelijke rapportages

Zie real-time wie je mail heeft ontvangen, geopend en wie er heeft doorgeklikt naar je landingspagina. Automatisch opgesteld, altijd en overal inzichtelijk. Als samenvatting en in detail om een eenvoudige optimalisatieslag door te kunnen voeren.

Spreek je klant aan in de juiste taal

Wil je e-mails versturen naar buitenlandse gebruikers? Webpower GO biedt 26 talen waarmee de standaardpagina’s voor bijvoorbeeld het aan- en afmeldproces al in de juiste taal beschikbaar zijn. Het platform zelf is standaard toegankelijk in het Nederlands en Engels en uit te breiden naar het Duits, Spaans, Zweeds, Deens en Chinees.

Direct aan de slag met Webpower GO

In de afgelopen jaren hebben wij ruim 3.000 tevreden klanten geholpen om hun e-mailmarketing campagnes tot een succes te maken.
Ook enthousiast over de functionaliteiten van Webpower GO?
Vul het onderstaande formulier in en we nemen zo snel mogelijk contact met je op.

Wil je meer functionaliteiten gebruiken?

Je kunt de e-mailmarketing functionaliteiten van Webpower GO verder uitbreiden met onder andere SMS marketing, QR codes en coupons, “abandoned shopping cart”, inbox previews en evenement functionaliteiten. Meer weten? Vraag dan een persoonlijk adviesgesprek aan.
Voornaam:

Achternaam:

Zakelijk e-mailadres:

Telefoonnummer:

Maak een keuze:

Opmerkingen: